9è rrrrec
festival 2022

26, 27 i 28 d’agost 2022
Festa Major Igualada

 

9a edició del RRRRec Festival + #10anysmanelcaro

 

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, el RRRRec Festival tornarà en el marc de la Festa Major d’Igualada, i en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada.

La 9ena edició arriba amb moltes ganes i energia i es celebrarà al llarg de dues nits: divendres 26 i diumenge 28 d’agost. Els concerts tindran lloc a la zona de les barraques (davant el Museu de la Pell d’Igualada). Concerts amb entrada gratuïta

El cartell d’enguany ve carregat de grups de renom i amb una important empremta igualadina. Música pop, rock i electrònica de primer nivell que farà vibrar de nou al públic d’aquesta cita musical.

En aquesta edició, coincidint amb els 10 anys de la mort de Manel Caro, el RRRRec Festival 2022 també organitzarà una jornada festiva, dissabte 27 d’agost, a partir de les 19h, a l’espai creatiu La MaCa (Associació Manel Caro), l’Associació cultural organitzadora del festival.

Manel Caro va ser un activista cultural igualadí, ferm defensor de preservar el patrimoni industrial del barri del Rec i promotor de diverses iniciatives per reactivar el barri a tots els nivells. Caro va ser co-fundador de l’entitat Amics del Rec, l’Associació Cultural laBastida i un dels impulsor del RRRRec Festival.

Programa rrrec fest 2022

8è rrrrec
festival 2018

Diumenge 25 d’agost 2019

La 8a edició del RRRRec Festival portarà quatre concerts en una sola nit

 

Serà la nit del diumenge 25 d’agost 2019 en el marc de la Festa Major d’Igualada

 

La 8a edició del RRRRec Festival arriba aquest mes d’agost en el marc de la programació de la Festa Major d’Igualada, i en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada. Com a novetat destacada en l’edició d’aquest any, el festival agruparà els concerts la nit del diumenge 25 d’agost, omplint de pop, rock i música electrònica de primer nivell el Rec d’Igualada, zona de les barraques (davant el Museu de la Pell d’Igualada).

El cartell del Rrrrec Festival 2019 l’encapçala l’australià Steve Smyth (00h) acompanyat per The Diablos, la banda formada per Quico Tretze (al baix) i Oriol Planells (a la bateria). Un trio perfecte per un còctel de folk, rock i blues. Les Cruet (1:30h), posaran la nota punk al festival. El grup de Sant Celoni portarà a Igualada el seu nou disc “Cérvols, astres” on despleguen tot el seu potencial més animal que porten a dins, amb la inconfusible veu trencada de Laura Crehuet i la incorporació d’un nou bateria, Pau Albà (Les Sueques).

La música rock amb pinzellades d’electrònica arribarà de la mà del grup Tuya. Una formació que ha recorregut les sales i els festival de música de més renom del país.

Finalment la 8a edició del Festival es tancarà amb el nou projecte a quatre mans dels catalans Gunsal Moreno (beGun) i Marc Fernández (ocellot). La música electrònica fresca i naturalista d’AKKAN traslladarà al públic a un viatge multicultural.

El Rrrrec Festival va néixer el 2011 al barri del Rec d’Igualada sota l’empara de l’Associació Amics del Rec (després organitzat per la Bastida del Rec) amb l’objectiu de difondre la bellesa del barri i reivindicar-lo com una zona cultural potent de la ciutat organitzant activitats culturals durant tot l’any, on la música sempre hi ha tingut un pes molt important Des del 2018, el festival està sota la direcció del col·lectiu La MaCa (Associació Manel Caro) l’associació cultural més recent formada al barri que manté l’essència i la filosofia inicial d’impulsar projectes que ajudin a la recuperació, restauració i desenvolupament sostenible del barri del Rec d’Igualada.

7è rrrrec
festival 2018

21, 25 i 26 d’agost del 2018

Dimarts 21 d’agost
Teatre Municipal l’Ateneu
c/Sant Pau, 9
Preu entrada: 15€ taquilla / 12€ anticipada
Venda d’entrades anticipades al Casal Popular d’Igualada, el Foment, al Cafè de l’Ateneu Igualadí i online a Ticketea.com

22:00h – Mazoni
23:30h – Enric Montefusco

Dissabte 25 d’agost
Escenari RRRREC Festival
Zona barraques de la Festa Major d’Igualada
Entrada gratuïta

22:30h – Psychodrome
24:00h – Núria Graham
01:30h – Side Chick
03:00h – Lasers
04:30h – Begun

Diumenge 26 d’agost
Escenari RRRREC Festival
Zona barraques de la Festa Major d’Igualada
Entrada gratuïta

22:30h – L’Hereu Escampa
24:00h – Abono pa la Tierra
01:30h – Sherpah
03:00h – Manero Sound System
04:30h – Miguelito Superstar Dj

El rrrrec festival va néixer el 2011 al barri del Rec d’Igualada, quan un grup d’artistes i persones relacionades amb el món de la cultura, i sota l’empara de l’Associació Amics del Rec, van organitzar unes jornades culturals i artístiques al recinte del Vapor de Baix, per seguir difonent la bellesa del barri del Rec i així reivindicar-lo com una zona cultural potent de la ciutat.

Després de l’èxit de la primera edició l’any 2011, laBastida del Rec, l’associació que va néixer com a resultat d’aquella jornada d’activitats artístiques, es va instal·lar i recuperar un espai fabril al mateix Vapor de Baix, reivindicant i reclamant el barri del Rec com a espai viu i de cultura, organitzant activitats culturals durant tot l’any i duent a terme 5 edicions més del rrrrec festival, on la música sempre hi ha tingut un pes molt important amb gent com l’Albert Pla, l’Adrià Puntí, Mujeres, Ferran Palau, Ix!, Me and The Bees o Anímic.

Enguany agafa les regnes organitzatives del festival, el col·lectiu La MaCa, associació cultural formada al barri del Rec, i en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada, presenta la 7a edició del rrrrec festival que omplirà de música de primer nivell fins a tres nits de la Festa Major d’Igualada.

festivals anteriors

Organitzats per laBastida.cat