6é IGD Tech&Drinks 26/6 19h-21h

6é IGD Tech&Drinks
26/6/2019
19h-21h

Benvinguts al 6é Igualada Tech & Drinks, aquest cop patrocinat per Engisoft Cloud Services! (https://www.engisoftcloud.com/)

En aquest meetup parlarem del món del IoT, o Internet de les Coses, o Internet of Things, o com a nosaltres ens agrada dir Internet of Beers.

Parlarem sobre la tecnología que hi ha al voltant, sobre exemples d’implementació i els models de negoci que en poden sortir.

Per començar, en David Regordosa (@pisukeman) i en Toni Tebas (@ttebas), d’ Engisoft Cloud Services ens parlaran de com fer un prototipatge IoT, de forma ràpida i barata. Ens ensenyaran un prototip de sensorització de temperatura connectat amb Alexa i ens explicaran com desenvolupar prototips similars amb poc esforç.

En segon lloc el Manel Lopez del Ceina, ens parlarà sobre el mon del IoT, tot fent un repàs a projectes i tecnologies que s’hi utilitzen. El Manel, recentment ha escrit un llibre sobre el mon del IoT (Internet de las Cosas, la transformación digital de la sociedad).

L’equip de IGD Tech&Drinks, com és habitual farà una petita introducció del meetup, i també com és habitual, gaudirem de les cerveses de la lenta, gentilesa d’Engisoft Cloud Services!

El meetup es realitzarà al edifici de la MACA, per gentilesa dels amics de l’Associació Manel Caro (https://www.lamaca.cat/)

No us ho perdeu! Internet of Beers! (best of both worlds?)