Edurne Martínez guanya la primera beca Manel Caro

Edurne Martínez és la guanyadora de la Beca Manel Caro d’aquest 2019. Aquesta dissenyadora podrà desenvolupar una residència gratuïta d’un any a l’Espai Creatiu de La Maca al barri del Rec.

Ja hi ha guanyador per a la primera edició de la beca Manel Caro, una ajuda dedicada a persones que fan la seva recerca sobre el Rec d’Igualada. Es va lliurar a la Gaspar Design Fest a la dissenyadora gràfica Edurne Martínez, després d’un procés de selecció entre els participants del Workshop de 8 a 8, a on es va elaborar el cartell de la Festa Major, i d’algunes entrevistes al mateix Espai Creatiu La MaCa entre diverses persones preseleccionades.

La beca s’adreça a alumnes i exalumnes de l’Escola La Gaspar i consisteix en una residència gratuïta d’un any a l’Espai Creatiu de La Maca al barri del Rec. Edurne Martínez, que ha finalitzat els seus estudis de Grau Superior de Gràfica Publicitària a La Gaspar, tindrà l’oportunitat de desenvolupar-se professionalment en un espai de coworking, alhora que podrà gaudir del suport i assessorament dels professionals que ja l’habiten.

En la trobada, alguns dels membres de La MaCa van valorar l’alt nivell, tant creatiu com humà, de totes les participants, posant de relleu la gran tasca que està realitzant La Gaspar i el gran planter de dissenyadors i artistes que estan sortint de l’escola. Van mencionar també molt positivament, que la Marina Camprubí, alumna de La Gaspar i que treballa en un dels estudis instal·lats a La MaCa, fos premiada pel seu projecte d’imatge corporativa de les Escoles Públiques d’Igualada.

 

http://anoiadiari.cat/societat/edurne-martinez-guanya-primera-beca-manel-caro/

L’alumna de La Gaspar, Edurne Martínez, guanya la Beca Manel Caro