La 8a edició del RRRRec Festival

La 8a edició del RRRRec Festival portarà quatre concerts en una sola nit

 

Serà la nit del diumenge 25 d’agost 2019 en el marc de la Festa Major d’Igualada

La 8a edició del RRRRec Festival arriba aquest mes d’agost en el marc de la programació de la Festa Major d’Igualada, i en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada. Com a novetat destacada en l’edició d’aquest any, el festival agruparà els concerts la nit del diumenge 25 d’agost, omplint de pop, rock i música electrònica de primer nivell el Rec d’Igualada, zona de les barraques (davant el Museu de la Pell d’Igualada).

 

El cartell del Rrrrec Festival 2019 l’encapçala l’australià Steve Smyth (00h) acompanyat per The Diablos, la banda formada per Quico Tretze (al baix) i Oriol Planells (a la bateria). Un trio perfecte per un còctel de folk, rock i blues. Les Cruet (1:30h), posaran la nota punk al festival. El grup de Sant Celoni portarà a Igualada el seu nou disc “Cérvols, astres” on despleguen tot el seu potencial més animal que porten a dins, amb la inconfusible veu trencada de Laura Crehuet i la incorporació d’un nou bateria, Pau Albà (Les Sueques).

La música rock amb pinzellades d’electrònica arribarà de la mà del grup Tuya. Una formació que ha recorregut les sales i els festival de música de més renom del país.

Finalment la 8a edició del Festival es tancarà amb el nou projecte a quatre mans dels catalans Gunsal Moreno (beGun) i Marc Fernández (ocellot). La música electrònica fresca i naturalista d’AKKAN traslladarà al públic a un viatge multicultural.

El Rrrrec Festival va néixer el 2011 al barri del Rec d’Igualada sota l’empara de l’Associació Amics del Rec (després organitzat per la Bastida del Rec) amb l’objectiu de difondre la bellesa del barri i reivindicar-lo com una zona cultural potent de la ciutat organitzant activitats culturals durant tot l’any, on la música sempre hi ha tingut un pes molt important Des del 2018, el festival està sota la direcció del col·lectiu La MaCa (Associació Manel Caro) l’associació cultural més recent formada al barri que manté l’essència i la filosofia inicial d’impulsar projectes que ajudin a la recuperació, restauració i desenvolupament sostenible del barri del Rec d’Igualada.