Presentació del 9È RRRREC FEST

9A EDICIÓ DEL RRRREC FESTIVAL + #10ANYSMANELCARO

 

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, el RRRRec Festival tornarà en el marc de la Festa Major d’Igualada, i en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada.

La 9ena edició arriba amb moltes ganes i energia i es celebrarà al llarg de dues nits: divendres 26 i diumenge 28 d’agost. Els concerts tindran lloc a la zona de les barraques (davant el Museu de la Pell d’Igualada). Concerts amb entrada gratuïta

El cartell d’enguany ve carregat de grups de renom i amb una important empremta igualadina. Música pop, rock i electrònica de primer nivell que farà vibrar de nou al públic d’aquesta cita musical.

En aquesta edició, coincidint amb els 10 anys de la mort de Manel Caro, el RRRRec Festival 2022 també organitzarà una jornada festiva, dissabte 27 d’agost, a partir de les 19h, a l’espai creatiu La MaCa (Associació Manel Caro), l’Associació cultural organitzadora del festival.

Manel Caro va ser un activista cultural igualadí, ferm defensor de preservar el patrimoni industrial del barri del Rec i promotor de diverses iniciatives per reactivar el barri a tots els nivells. Caro va ser co-fundador de l’entitat Amics del Rec, l’Associació Cultural laBastida i un dels impulsor del RRRRec Festival.

>> PROGRAMA RRRREC FESTIVAL 2022